070 3617767
06 18279462
Home | Is mijn datum nog vrij? | Algemene Voorwaarden | Ervaringen | Veelgestelde vragen |Link Jaguar E-Type Series II 2+2

veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen:

 • Zijn er bijkomende kosten?
  Als U geen schade maakt zijn er buiten de brandstofkosten geen bijkomende kosten. Er is geen KM toeslag, behalve als je meer dan 500 km per dag wil doen of als ik er achter kom dat er meer dan 500 km mee gereden is.
 • Is halen en berngen bij de prijs inbegrepen?
  Bij het trouw of toer dagarrangemen wel. Als ik in losse uren reken bij de vanaf prijzen niet. Dan reken ik vanaf vertrek in Den Haag de uren dat ik onderweg ben om te halen en te brengen er bij.
 • Hoe wordt de brandstof afgerekend bij een trouwarrangement?
  Ik vertrek uit Den Haag met een volle tank. Als ik thuis kom tank ik. De bon scan ik in en app of mail ik .
 • Kan de auto meerijden op de snelweg met het gewone verkeer?
  Dit is een serieuze sportwagen met meer vermogen dan een hedendaagse stadsauto of zelfs meer vermogen dan sommige hedendaagse sportwagens! Kijk de filmpjes!
 • Hoe is de staat van onderhoud?
  Het is een 50 jaar oude auto. Maar ik doe er alles aan om mechanische problemen te voorkomen. De motor is compleet gereviceerd in 2014. Alleen de versnellingsbak en het achterdifferntieel zijn nog origineel. Verder is bijna alles wat mechanisch is nieuw of gereviceerd.
 • Ben ik aansprakelijk als er toch wat kapot gaat?
  U bent alleen aansprakelijk als U zich niet aan de regels houd. Bij gewoon gebruik is er niets aan de hand. Dan betaal ik. Een specifieke omschrijving van wat gewoon gebruik en misbruik is staat in de algmene voorwaarden. Er zit een GPS tracer in de auto. Deze tracer registreert je positie, snelheid, aantal km dat je rijd en de temperatuur van de motor. Overtreed U de algemene voorwaarden. Dan is alle mechanische schade die ik daarna constateer is voor de huurder. Het zelfde geld voor het interieur en exterieur. De auto wordt geleverd met een compleet werkend interieur en een gaaf exterieur. Is er iets kapot als ik hem terug krijg dan is de schade voor de rekening van de huurder. Het schadebedrag minus het ritbedrag zal in rekening worden gebracht.
 • Barndstof afkopen? Doen of niet doen?
  Door de schommelende prijzen kan ik me heel snel misrekenen. Meestal wordt de auto een paar maanden eerder besteld. In de tussentijd kan de Benzineprijs flink schommelen. Het verschil kan oplopen tot 40 ct per liter. Dat scheelt €40 op een tank. Dan betaal ik meer dan dat ik grekend heb. Om scheve gezichten aan beide kanten te voorkomen heb ik besloten om zelf de auto te tanken en de tankbon op te sturen. Afkoop doe ik alleen als dit een breekpunt in de onderhandeling is. Ik kan alleen een week vantevoren een juiste schatting maken.
 • Wat moet ik doen als de auto een raar geluid maakt of als er iets kapot is?
  Dan bel je mij. Dan overleggen we of ik het probleem kan verhelpen of dat er hulp bij moet komen. Als je met problemen door rijd zie ik dit als misbruik. Alle voortkomende schade zal ik dan in rekening brengen. Ik kan de auto dan op afstand stil zetten. Zorg dat je zelf een ANWB pas op zak hebt want de ANWB kan je zonder lidmaatschap niet helpen.
 • Hoe zit het met de laagste prijs en beste service garantie? Hoe werkt dat?
  Heeft u een offerte van een andere E-type en u bent op zoek naar de laagste prijs of een bepaalde service? Dan kunt U die offerte aan mij sturen met daarbij de aangeven wat Uw wensen zijn. Dan kunnen we vanaf die prijs onderhandelen. Stuur ook de algemene voorwaarden van de andere partij mee. Dan kan ik kijken wat ik kan bieden.
 • Hoe is de verzekering geregeld?
  Ik heb een speciale verzekering voor trouwautoverhuur. Ik kan me alleen verzekern voor de buitenkant van de auto. Brand diefstal en casco schade door aanrijding door schuld. Dit houd in dat ik bij schade aan inzittenden uitbetaald krijg. Maar bij casco schade noet ik een minimaal eigen risico nemen van €1000,- Deze kan ik niet afkopen.
 • Waarom moet de auto achter een hek of in een garage tijdens overnachting?
  Bij vandalisme keert de verzekering niet uit.
 • Waarom moet ik toeslag betalen als ik via een andere aanbieder contact leg?
  Ik betaal een extra bedrag voor pagina's die leads aan mij doorsturen. Ik betaal per jaar of per lead een bepaald bedrag of een bepaald percentage. Als je via hun eerst contact legt moet ik dit bedrag doorberekenen. Dus bel app of mail je als eerst mij via deze pagina dan ben je altijd het goedkoopste uit.
 • Waarom eigen risico?
  Ik kan me niet verzekeren tegen mechanische schade of tegen gedorven inkomsten. Als er door toedoen van de bstuurder schade ontstaat kan ik niet rijden en moet ik ook de mechanische schade betalen. Ik zal altijd proberen om het probleem eerst zelf zonder kosten op te lossen. Maar dat lukt niet bij onderdelen waar ik niet zelf zonder speciaal gereedschap bij kan komen. Ik zal dan alle bedragen die ik ter aanbetaling heb ontvangen terug moeten betalen plus de onderhoudskosten plus alle klussen die ik mis loop. Dit kan oplopen tot meer dan €2500,- Als de auto in het hoogseizoen (voorjaar en na jaar) voor langere tijd in reparatie is. Als de motor van de versnellingsbak los moet beginnen de prijzen vanaf € 1000. Dit is de rede waarom een goede staat van de auto meer waard is dan geld.
 • Hoeveel en wat voor inzittenden kan de E type aan
  Er passen 2 volwassenen voorin met een maximale lengte van 2 meter. Maar dan zonder kinderen achter in. Met een bestuurder en bijrijder vanaf 1,8 meter is het mogelijk om twee kinderen tot 10 jaar te vervoern. Er zitten extra gordels achterin voor twee kinderzitjes. Er passen geen volwassenen achterin.